Brezilya Ucuz Uçak Bileti


Ülkemizden Brezilya’ya yapılacak uçak yolculuğu uzun süren bir yolculuktur. Okyanuslar aşılan bir yolculuk olduğu için de bilet fiyatları biraz maliyetli olur. Ancak uçak biletini ucuza alabilmek için izleyeceğiniz bazı yollar vardır. Bu sayede daha ucuza Brezilya uçak bileti alabilirsiniz.

Brezilya Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Brezilya’ya ucuza uçak bileti alabilmek için dikkat etmeniz gereken hususlar şunlardır;

  • Her Seçeneği Değerlendirin

Ankara ve İstanbul’dan ülkenin çok sayıda şehrine uçak bulabilirsiniz. Bu yüzden ülkemizden Brezilya’ya giderken tüm seçenekleri değerlendirmeniz gerekir. Bazı şehirlere alacağınız uçak biletler daha uygun fiyata olabilir. Oraya ulaştıktan sonra bu şehirden gideceğiniz asıl şehre geçebilirsiniz. Böylece %30’a varan bir avantaj ile ülkemizden buraya ulaşabilirsiniz.

  • Aktarmalı Uçuşları Tercih Edin

Mesafe uzun olduğu için aktarmalı uçuşlar da yoğun olarak yapılır. Bu yüzden ülkemizden Brezilya’ya giderken aktarmalı uçuşları tercih ederseniz direkt olan uçuşlardan daha uygun fiyata uçabilirsiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken nokta aktarma sırasında ne kadar süre bekleyeceğiniz ve aktarma yapacağınız ülkenin vize isteyip istememe durumudur. Aktarmalı uçuşlarla çok daha ekonomik rakamlarla uçabilirsiniz.

  • Havayolu Şirketlerinin Kampanyalarını Takip Edin

Sefer seçeneği fazla olduğu için uçuşlardaki kampanyaları ya da kampanyalı koltukları tercih edebilirsiniz. Havayolu şirketlerinin zaman zaman yaptığı kampanyalara denk gelirseniz yarı yarıya daha uyguna uçabilirsiniz. Ancak bu kampanyaların sınırlı sayıda olduğunu unutmayın.

  • Festival Zamanlarına Dikkat Edin

Şehir festivalleriyle ünlü olduğu için özellikle Rio Festivali sırasında yoğun bir ziyaretçi akını olduğundan uçak biletleri daha pahalı olur. Bu yüzden Brezilya uçuşlarınızı festivallere denk gelmeyecek şekilde alırsanız daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Ayrıca bu dönemlerde bilet bulma şansınız daha yüksek olur.

  • Biletinizi Erken Alın

Brezilya’ya yapılan uçuşlarda tatilinizi erkenden planlayarak biletinizi erken alırsanız daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Bu yüzden erken bilet satın almak her zaman bilet fiyatını düşüren bir durumdur.

Brezilya’ya gittikten sonra ne yapacağınız hakkında bir fikriniz yok ise; Brezilya Gece Hayatı ve Brezilya Gezilecek Yerler adlı yazılarımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *